Teuta nuk gjenë kohë as për vete (Foto)

Teuta nuk gjenë kohë as për vete (Foto)

Surpriza e veçantë nga producentja Edona për ditëlindjen e Arbnora Ademaj (Foto/Video)
Katie në telashe me policinë, shkeli ligjin e Sheriatit duke dalë pa jelekë në vend mysliman (Foto +18)

Aktorja e njohur shqipëtare Teuta Krasniqi, përmes një fotografije në Instagram ka treguar se angazhimi i madhë për vajzat e saj sidomos Kaian ka bërë që aktorja të mos ketë kohë as që të ha apo të pijë në periudhën e caktuar, dhe se ka harruar shijen e kafes apo ushqimit të nxehtë.

Por kjo nuk e brengos Teutën pasi që shumë herë ka treguar se familja është e para dhe se është e lumtur.

COMMENTS