Testohet në SHBA droni për udhëtarë

Tesla ka blerë një kompani, për të zgjidhur problemet e prodhimit të Model 3-shit (Foto)
Së shpejti iPhone do t’i bllokojë mesazhet gjatë vozitjes (Foto)

Prodhuesi kinez EHang, tani ka marrë leje për të testuar në Nevada të SHBA-ve, dronin personal EHang 184, i cili mund të mbajë persona në bord.

Droni vjen me një navigacion në formë të tabletit dhe panelet e kontrollit të cilat shtrihen më poshtë, ndërsa ka një formë të një helikopterit të vogël që peshon rreth 200 kilogramë.

EHang 184 është i aftë që të fluturojë me shpejtësi prej 100 kilometra në orë dhe mund të mbajë një pasagjer për rreth 23 minuta në fluturim.

COMMENTS