Testi i maturës sivjet nuk zhvillohet brenda një dite

Testi i maturës sivjet nuk zhvillohet brenda një dite

Komisioni shtetëror i Maturës ka vendosur që testi i maturës të mbahet i ndarë në katër rajone e jo brenda një dite qysh është mbajtur deri më tash.

Komisioni shtetëror i Maturës ka vendosur që testi i maturës të mbahet i ndarë në katër rajone e jo brenda një dite qysh është mbajtur deri më tash.

Sipas ministrit të Arsimit, Shyqiri Bytyqi, kjo ide ka ardhur me qëllim që të evidentohen parregullsitë.

Ai po ashtu ka thënë se vendimi është marrë pas shqetësimeve të ngritura dhe me qëllimin që rezultatet të jenë sa më reale që të jetë e mundshme.

Testi i maturës mbahet nga 28 deri më 31 maj.

COMMENTS