‘Termokiss’ shfaqë sonte dy filma në Prishtinë

‘Termokiss’ shfaqë sonte dy filma në Prishtinë

SHBA: Java e Filmit Shqiptar ‘Albanian Film Week’, Edicioni 6-të në Nju Jork (Foto)
Ismail Kadare nominohet për çmimin Man Booker International

Filmat ‘Leonardo’ nga regjisori Ilir Hasanaj dhe filmi ‘Her’ i Spike Jonze do të shfaqen sonte në skenën e improvizuar në objektin e Termokosit në Prishtinë.

Filmat shfaqen nga Qendra Shoqërore ‘Termokiss’, me fillim nga ora 19:30, në kuadër të aktiviteteve të kësaj qendre.

Filmi ‘Leonardo’ është film për dashurinë, ëndrrat dhe nostalgjinë, gjithashtu edhe filmi tjetër ‘Her’ ka po të njëjtën tematik.

Pas përfundimit të shfaqjes së filamve do të zhvillohet një debat për përmbajtjen e tyre.

COMMENTS