Tërmet në Tiranë, ndjehen lëkundje të forta (Foto)

Tërmet në Tiranë, ndjehen lëkundje të forta (Foto)

Nesër në Kosovë – Lutje në të gjitha xhamitë për viktimat e Stambollit
SHBA kërkon miratimin e pranimit të Malit të Zi në NATO

Pak minuta më parë ra një tërmet i fuqishëm në Tiranë. Për momentin të dhënat nga stacionet ndërkombëtare gjeologjike tregojnë se ai ishte i një fuqie prej 5.5 ballësh dhe ra në 55 kilometra në veri të Tiranës dhe me thellësi 9 kilometra.

COMMENTS