Tërmet në Prishtinë

Sot rreth orës 15 e 55 minuta, janë regjistruar dridhje toke në Kosovë. Ende nuk ka të dhëna se ku ka qenë epiqendra e tërmetit dhe çfarë ballë të Rihterit ka qenë.

Sot rreth orës 15 e 55 minuta, janë regjistruar dridhje toke në Kosovë.

Ende nuk ka të dhëna se ku ka qenë epiqendra e tërmetit dhe çfarë ballë të Rihterit ka qenë.

COMMENTS