Tërmet në Kosovë, Maqedoni dhe Serbi (Foto)

Tërmet në Kosovë, Maqedoni dhe Serbi (Foto)

Gjatë këtij viti 87 aborte në QKUK
OSBE-ja, e gatshme të mbledhë votat për zgjedhjet serbe në Kosovë

Para pak minutash një tërmet i ri ka dridhur Shkupin me epiqendër 10 km në thellësi të nëntokës së kryeqytetit.

Tërmeti ka pasur fuqi prej 4 shkallës sipas Rihterit dhe gjithashtu është ndjerë edhe në Lindje të vendit.

Dridhja është ndjerë edhe në pjesë tjera të Maqedonisë. Epiqendra ka qenë mes fshatrave Marinë dhe Haraçinë.

Tërmeti ka dridhur edhe vendet: Kosovë, Serbi.

COMMENTS