Tërmet i fuqishëm në Maqedoni, lëkundjet i përjetoi edhe Tirana

Maqedonia ka përjetuar rreth mesditës së sotme lëkundje të forta të tokës, të cilat janë vërejtur edhe edhe në Shqipëri, raporton TCH. Sipas të dhë

Maqedonia ka përjetuar rreth mesditës së sotme lëkundje të forta të tokës, të cilat janë vërejtur edhe edhe në Shqipëri, raporton TCH.

Sipas të dhënave të EMSC-së, bëhet fjalë për një tërmet me magnitudë 5 dhe thellësi 10 km. Epiqendra ka qenë në vendin e quajtur Kosel, 12 km nga Ohri dhe 90 km nga Tirana.

COMMENTS