‘Terapi për kancer’ (Video)

Cila është puna e një Llambadari? (Video)
Maska natyrale që ju largon krejtësisht yndyrën nga fytyra

Siwanj Muhieeddin ha një gjarpër në muaj, se 50 vjeçarja irakiane është diagnostikuar me kancer në mitër.

Fillimisht ajo merrte ilaçe që i dhanë doktorët, të cilët kushtonin $500 – $700 çdo herë që i blinte.

Çmimet ishin shumë të shtrenjta për të dhe ajo filloi të kërkonte mënyra të tjera. Një mjek popullor lokal pastaj i këshilloi të përziente mjaltë me qumështin dhe urinën e devesë.

Edhe pse shija ishte ‘si helm’, shëndeti i saj u përmirësua.

Pastaj mjeku popullor i këshilloi të fillonte të hante gjarpërinj dhe ajo thotë se kjo lloj metode po funksionon për të.

COMMENTS