Telefoni ‘Porsche’, kushton më shtrenjtë se iPhone (Video)

Telefoni ‘Porsche’, kushton më shtrenjtë se iPhone (Video)

Shtëpiza është prej xhamit dhe vjen në ngjyrën e zezë Diamond Kompania gjermane më herët kishte nisur shitjen e telefonave të mençur të bazuar në Huaw

Shtëpiza është prej xhamit dhe vjen në ngjyrën e zezë Diamond Kompania gjermane më herët kishte nisur shitjen e telefonave të mençur të bazuar në Huawei Mate 9 për rreth 1.400 euro dhe tash vjen telefoni i ri i mençur Mate 10, pajisje e cila paraqet kombinimin e estetikës së sofistikuar dhe performancat e larta, ashtu sikur është rasti edhe me automobilat Porsche.

Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

COMMENTS