Telefoni juaj i mençur në një hologram (Video)

Hologramet janë të njohur në dokumentarë të panumërt shkencorë. Ata janë një simbol i distancës midis të tashmes dhe së ardhmes, në të cilën teknologj

Hologramet janë të njohur në dokumentarë të panumërt shkencorë. Ata janë një simbol i distancës midis të tashmes dhe së ardhmes, në të cilën teknologjia qeveris botën, ku realiteti dhe virtualiteti janë ndërlidhur së bashku.

Por, kjo e ardhme nuk është aq larg, sepse çdokush nëse do të dojë mund të prodhojë një hologram edhe në ditët e sotme. Ju duhet vetëm ‘filmi plastik’ dhe telefoni juaj i zgjuar.

Me këtë magji të fuqishme, çdokush mund të frymëzohet. Më e mira nga të gjitha është se është shumë e lehtë e shpejtë dhe me pak mjete për t’u realizuar.

Kjo është ajo ku e ardhmja mund të vijë më shpejt nga çfarë është imagjinuar!

COMMENTS