Telefoni i Porsche-së kushton më shtrenjtë se iPhone

Telefoni i Porsche-së kushton më shtrenjtë se iPhone

Shtëpiza është prej xhamit dhe vjen në ngjyrën e zezë Diamond Kompania gjermane më herët kishte nisur shitjen e telefonave të mençur të bazuar në Hu

Shtëpiza është prej xhamit dhe vjen në ngjyrën e zezë Diamond Kompania gjermane më herët kishte nisur shitjen e telefonave të mençur të bazuar në Huawei Mate 9 për rreth 1.400 euro dhe tash vjen telefoni i ri i mençur Mate 10, pajisje e cila paraqet kombinimin e estetikës së sofistikuar dhe performancat e larta, ashtu sikur është rasti edhe me automobilat Porsche.

Shtëpiza është prej xhamit dhe vjen në ngjyrën e zezë Diamond.

Dizajni 3D përfshin ekranin FullView, i cili pothuajse nuk ka skaje dhe është rezistues ndaj dëmtimeve.
Mate 10 posedon 6 GB RAM, 256 GB memorie të brendshme dhe kamera me 12 dhe 20 MP.

Aty është edhe teknologjia Easy Talk, e cila përforcon tonin e thirrjeve, që është e dobishme në situatat kur thirrja kryhet në ambiente me zhurmë.

Pajisja posedon baterinë 4.000 mAh. Porsche Design Huawei Mate 10 vjen kah fundi i vitit në Evropë dhe do të shitet me çmim prej rreth 1.400 euro.

COMMENTS