Telefonët e parë që zhbllokohen me sy

Telefonët e parë që zhbllokohen me sy

iPhone mbush sot 10 vjeç – Si ka ndryshuar bota?
Askush nuk e ka njoftuar, por iPhone me një tastierë sekrete

Microsoft është duke përgatitur një telefonë të veçantë në teknologji.

Kompania e famshme thuhet se ka nisur punën për lansimin e telefonëve të parë të cilët do të zhbllokohen me sy.

Lumia quhet telefoni i cili do të vijë në dy versione, Lumia Talkman dhe Lumia Cityman.

Ky telefon do të njehë skanerin e syrit si dhe atë të gjurmëve të gishtave.

Dy telefonët e ri do të operojnë më sistemin Windows 10 Mobile.

COMMENTS