Të pini apo jo katër kafe në ditë? (Video)

Të pini apo jo katër kafe në ditë? (Video)

Zbulohet gjurma më e madhe e një dinozauri (Video)
Kina ka ndërtuar 17 kopje të monumenteve nëpër botë (Video)

Sa kafeinë konsumojmë dhe nëse kafeja është e mirë apo e keqe për shëndetin tonë është një fushë që shkakton shumë debat.

Por, më në fund një grup ekspertësh kanë ardhur në përfundimin që varësia jonë ndaj kafeinës mund të mos jetë aq e keqe për neve sikurse kemi menduar.

COMMENTS