Të pasmet e Gretës do ju lënë pa fjalë (Video)

Greta Koçi vite më parë kishte probleme me mbipeshën. Por, tani ajo gjë është harruar dhe ajo shfaqet në formë, shkruan zico.tv Ajo në emision n’ZOOM ka treguar disa gjëra nga risitë e saj muzikore. Shikoni intervistën e mëposhtme dhe vëreni të pasmet e saj bombastike.

Greta Koçi vite më parë kishte probleme me mbipeshën.

Por, tani ajo gjë është harruar dhe ajo shfaqet në formë, shkruan zico.tv

Ajo në emision n’ZOOM ka treguar disa gjëra nga risitë e saj muzikore.

Shikoni intervistën e mëposhtme dhe vëreni të pasmet e saj bombastike.

COMMENTS