Të jetosh dhe të bësh art në shkretëtirë! (Video)

Të jetosh dhe të bësh art në shkretëtirë! (Video)

Arabia Saudite i ndryshon rregullat për gratë, ja për çka bëhet fjalë (Video)
Shkolla e veçantë në Indi, nxënëset e saj janë dhjetëra gjyshe (Video)

Një festival mjaft i veçantë zhvillohet që prej vitit 1986 në shkretëtirën e Nevadës.

COMMENTS