Të gjithë zv.ministrat e Haradinajt në një foto

Të gjithë zv.ministrat e Haradinajt në një foto

Arsyeja e largimit të trurit nga Shqipëria – ekonomia, siguria publike dhe institucionet e dobëta
Simiq: Së pari Asociacioni i Komunave serbe, më vonë demarkacioni, Ushtria kurrë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka zhvilluar takim pune me zëvendësministrat e Qeverisë.

Në takim Haradinaj ka kërkuar që secili nga zëvendësministrat të marrin detyrime dhe përgjegjësi të caktuara brenda dikastereve ku janë të emëruar, njofton kumtesa qeveritare.

Kryeministri Haradinaj ka kërkuar njëkohësisht nga zëvendësministrat që me 10 prill 2018, secili nga ta, të paraqesë një raport me shkrim për 100-ditëshin e dytë të qeverisjes, rreth punëve konkrete që janë bërë nëpër ministri me angazhimin e drejtpërdrejt të tyre.

Qeveria e Kosovës është e përgjegjshme dhe transparente dhe ajo përmes raportit të pranuar të secilit zëvendësministër do ta njoftojë publikun detajisht për performancen e tyre.

COMMENTS