TBA: Artistët shqiptarë po blejnë klikime (Foto)

TBA: Artistët shqiptarë po blejnë klikime (Foto)

Noizy mbanë koncertin më të madh që është bërë ndonjëherë në Historinë e Shqipërisë (Foto/Video)
Enca publikon klipin e ri, plotë puthje e fërkime (Video)

Në faqen zyrtare në rrjetin Facebook të Labelit TBA, është postuar një status sa kritik aq edhe i vërtetë.

Puna e klikimeve është bërë edhe bajate ndoshta, ka vite që askush nuk e pranon se a i blejnë apo jo, mirëpo TBA ka bërë një krahasim mes klikimeve të artistëve shqiptarë dhe atyre amerikan.

Në fakt është shumë logjik si arsyetim, por kur do të ndalojnë artistët tanë me këtë dhe t’i kthehen realitetit, mbetet të shihet.

tba fb

COMMENTS