Taylor Swift e Zayn Malik tregojnë sesi do të jetë ‘Fifty Shades Darker’ (Video)

Taylor Swift e Zayn Malik tregojnë sesi do të jetë ‘Fifty Shades Darker’ (Video)

Këngëtarja bëhet nënë në moshën 50 vjeçare
‘Pëlcet’ gjoksi i Eni Koçit (Foto)

Taylor Swift dhe Zayn Malik kanë publikuar klipin e bashkëpunimit të tyre ‘I Don’t wanna live forever’.

Në klipin e publikuar gjatë mesnatës, shohim dy këngëtarët në role të ngjashme me ato të dy protagonistëve të filmit ‘Fifty Shades Darker’. Video fillon me ish-anëtarin e One Direction duke u larguar nga një limuzinë, ndërkohë që e ndjekin parapacët.

Më vonë Zayn dhe Taylor përballën me frikët e tyre dhe shkojnë deri në shkatërrimin e dhomës së hotelit. Kënga është njëra prej kolonave zanore të filmit ‘Fifty Shades Darker’.

COMMENTS