Tavë me pulë e perime (Video)

Tavë me pulë e perime (Video)

Një ushqim shumë i shijshëm dhe i këndshëm, për t’u konsumuar në drekë ose në darkë në rehatinë e shtëpisë.

Një ushqim shumë i shijshëm dhe i këndshëm, për t’u konsumuar në drekë ose në darkë në rehatinë e shtëpisë.

COMMENTS