Tarabuka Show e Dj Jetoni sjellin projekt të nxehtë veror (Video)

Ka pak ditë që Tarabuka Show dhe DJ Jetoni kanë kanë lansuar projektin e ri muzikor. 'Hands Up', titullohet kënga, të cilin djelmoshat gjilanas e k

Ka pak ditë që Tarabuka Show dhe DJ Jetoni kanë kanë lansuar projektin e ri muzikor.

‘Hands Up’, titullohet kënga, të cilin djelmoshat gjilanas e kanë shoqëruar me videoklip, përcjellë zico.tv

Muzikën dhe orkestrimin e ‘Hands Up’ e kanë bërë Agim Kita dhe Miri Nushi, ndërsa të vizuelizuar e ka sjellur BiggyImage.

Përndryshe, pas sezonit të verës, priten edhe disa projekte tjera prej bandit, ndërsa në mesin e tyre do të ketë edhe bashkëpunime.

COMMENTS