Tani në shitje albumi Eksperimental i Flaka Krelanit! (Foto)

Tani në shitje albumi Eksperimental i Flaka Krelanit! (Foto)

Këngëtarja maqedonase publikon në versionin e saj këngën ‘Suus’ (Video)
Emirin e njihni por jo të dashurën e tij (Foto)

Një nga kengëtaret më të veçanta dhe qe ka eksperimentuar më së shumti në zhanre të ndryshme të interpretimit të këngëve, Flaka Krelani, më në fund nxori në shitje albumin e saj të parë në karrierën muzikore.

Albumi përmban këngë siç din t’i këndojë vetë artistja dhe mbanë titullin ‘Xperimental’!

flaka 1

flaka albumi

COMMENTS