Talent i jashtëzakonshëm, shikoni çfarë bën ky djalë (Foto)

Talent i jashtëzakonshëm, shikoni çfarë bën ky djalë (Foto)

Andrey Tyurin është vetëm 18 vjeç por talenti që ai mbart është akoma më i madh. Ky djalë rus, ka një shpirt artistik që pak moshatarë të tij e

Andrey Tyurin është vetëm 18 vjeç por talenti që ai mbart është akoma më i madh.

Ky djalë rus, ka një shpirt artistik që pak moshatarë të tij e kanë.

Talenti i tij kombinohet me pasionin për fotografinë dhe fotoshopin që kur i bashkon bashkë nxjerrin në dritë krijime sureale dhe fantastike.

Me mbi 140.000 mijë ndjekësa në instagram nën emrin ‘darkflawless’, duket se e ardhmja e tij do jetë e suksesshme jo vetëm nga popullariteti por edhe arti që ai ekspozon në këtë rrjet social.

COMMENTS