Talat Xhaferi në Bruksel, vizita e parë si kryeparlamentar

Me ftesë të përfaqësuesve të lartë të UE-së dhe Parlamentit Evropian, Kryeparlamentari i sapo zgjedhur i Maqedonisë, Talat Xhaferi sot gjendet në taki

Me ftesë të përfaqësuesve të lartë të UE-së dhe Parlamentit Evropian, Kryeparlamentari i sapo zgjedhur i Maqedonisë, Talat Xhaferi sot gjendet në takim në Bruksel.

Ky lajm është kumtuar në faqën zyrtare në Facebook, të kryeparlamentarit Talat Xhaferi.

Sipas agjendës, vizita e parë zyrtare në UE-së do të jetë me Komesarin Johanes Hahn dhe përfaqësuesen e lartë të UE-se, Federika Mogherini.

Gjithashtu parashihet që Talat Xhaferi të realizojë takime edhe me Kryetarin e Parlamentit Evropian Antonio Tajani dhe eurodeputetët Ivo Vajgëll, Eduard Kukan dhe Knut Flekenshtajn.

COMMENTS