Takon djaloshin e ëndrrave në klub nate, ai del të jetë princ

Takon djaloshin e ëndrrave në klub nate, ai del të jetë princ

Përrallat nuk janë të njohura për fillim në ndonjë klub të Uashingtonit, por për një grua amerikane kjo duket se edhe ka ndodhur. Ariana Austin,

Përrallat nuk janë të njohura për fillim në ndonjë klub të Uashingtonit, por për një grua amerikane kjo duket se edhe ka ndodhur.

Ariana Austin, 33 vjeçare është njohur me princin e Etiopisë në një klub nate në këtë vend dhe prej aty ka nisur edhe dëshira e këtij të fundit që ta bëhej burri i saj.

Lidhja e tyre kishte nisur mirëpo Joel Makonnen nuk e kishte zbuluar menjëherë para saj se ishte princ, stërnipi i perandorit të fundit të Etiopisë, Haile Selassie.

Vetëm pasi lidhja e tyre kishte marrë seriozitetin e duhur, Joel kishte treguar për trashëgiminë e tij mbrtërore dhe vetëm më 9 shtator të këtij viti e kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë.

COMMENTS