‘Takimi’ me hijen (Video)

‘Takimi’ me hijen (Video)

‘Muzeu i dështimeve’, ekspozita e rrallë në Suedi (Video)
Kina mbyllë urën nga xhami më të madhen në botë (Video)

Një video argëtuese në të cilën shfaqet një vogëlush është kthyer në virale për shkak të reagimeve të tij.

Djaloshi, i cili mendohet se vetëm 2 vjeç, është fiksuar me hijen e tij dhe përpiqet të kuptojë se ajo e imiton atë.

Ai përpiqet të bëjë veprime të shpejta në mënyrë që t’ia kalojë hijes së tij.

COMMENTS