Ta ndihmojmë Florent Hoxhën, vuan nga leukemia akute

Ta ndihmojmë Florent Hoxhën, vuan nga leukemia akute

Këto janë 105 lejet e ‘rrokaqiejve’ të Prishtinës që mund të anulohen
Aprovohet shpallja e tenderit për autostradën Prishtinë – Gjilan – Dheu i Bardhë (Foto)

Florent Hoxha, 20 vjeçare është nga fshati Krajkov, komuna e Drenasit është diagnostifikuar me sëmundjen e leukemisë dhe ka nevojë urgjente për ndihmë.

Mjekët i kanë thënë që intervenimi për sëmundjen e tij duhet të bëhet brenda 72 orësh.

Ai për momentin ndodhet i shtrirë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), respektivisht në repartin e Hematologjisë.

Shuma në të holla që i duhet për intervenimin emergjent të riut nga Drenasi është 250 mijë euro.

Të gjithë qytetarët që kanë mundësi ta ndihmojnë financiarisht Florent Hoxhën, mund të kontaktojnë në këto numra telefoni: 049/219-564: 044/497-434: 044/644-505 dhe në xhirollogarinë bankare Raiffeisen BANK: 1501090003030450, ose të ndihmojnë për informata të tjera për ndonjë spital të avancuar që e trajton këtë sëmundje.

COMMENTS