‘Suzi’ i Blunt dhe Real lansohet sot

Dyshja e artistëve Dj Blunt dhe Real tashmë nuk kanë të ndalur. Këngëtarët gjatë ditës së sotme pritet që ta publikojnë edhe projektin e tyre më të ri muzikor. Kënga me titull ‘Suzi’ është e shoqëruar edhe me videoklip.

Dyshja e artistëve Dj Blunt dhe Real tashmë nuk kanë të ndalur.

Këngëtarët gjatë ditës së sotme pritet që ta publikojnë edhe projektin e tyre më të ri muzikor.

Kënga me titull ‘Suzi’ është e shoqëruar edhe me videoklip.

COMMENTS