Supremja e aprovon kërkesën e PZAP, Istogu në rivotim

Supremja e aprovon kërkesën e PZAP, Istogu në rivotim

Thaçi: Nuk ka ndarje, e as shkëmbim territoresh
20 vjet nga fillimi i luftës frontale në Zonën e Dukagjinit

Gjykata Supreme ka vendosur lidhur me ankesat e subjekteve politike, Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) dhe Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), të paraqitura kundër vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP).

Kolegji i Gjykatës Supreme, ka refuzuar si të pathemelta ankesat e subjekteve politike LDK dhe AAK, të cilat kanë kundërshtuar vendimin e PZAP-së, duke vendosur kështu që Istogu të shkojë në rivotim.

COMMENTS