Sulm fizik ndaj Justin Bieber në Gjermani (Video)

Sulm fizik ndaj Justin Bieber në Gjermani (Video)

Eliza Dushku bashkë me Leonardo Di Caprio (Foto)
Premierë: Ermali dhe Kaos publikojnë ‘VIP’ (Video)

Këngëtari Justin Bieber është sulmuar në një klub nate në Mynih të Gjermanisë.

Bieber ka mbajtur një koncert si pjesë të turneut të tij botëror dhe pas koncertit ka dalë në një klub nate në Mynih.

Mirëpo, gjërat nuk kanë shkuar ashtu siç duhen, pasi një mashkull e ka sulmuar fizikisht. Dëshmitarët kanë thënë se mashkulli në fjalë u përpoq që të tërhiqte vëmendjen e Bieber.

Dhe në një moment ka dashur ta godasë, por Justin është ndihmuar nga truproja i tij.

COMMENTS