Stop Club, më gjiganti në vend (Foto)

Jeta e natës në vend nuk do të jetë më monotone dhe e njëjtë. Disco Stop në Gjilan do të jetë dëshmitar i një transformimi epik të jetës së natës në Kosovë e më gjerë.

Në një ambient të jashtëzakonshëm e gjigant, Disco Stop do të vijë me mbrëmje spektakolare, duke filluar nga 25 qershori, kur edhe bëhet hapja e madhe përcjellë zico.tv

Në një hapësirë të transformuar, Disco Stop do të ketë kapacitet prej mbi 6 mijë personash.

Në Stop do të performojnë emrat më të mëdhenj të skenës muzikore shqiptare, dhe jo vetëm një, por nga tri katër artistë për një natë.

Disco Stop pritet që të jetë klubi më atraktiv në rajon, duke tërhequr interesim edhe jashtë vendit.

COMMENTS