Stoltenberg: Mali i Zi në NATO sjellë stabilitet në Ballkan

Stoltenberg: Mali i Zi në NATO sjellë stabilitet në Ballkan

AAK: Ndalimi i Ramushit në Francë, përpjekje për ta ndalur Kosovën
Ambasada amerikane alarmon shtetasit e saj në Kosovë: Bëni kujdes (Foto)

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg tha se pranimi i Malit të Zi në Aleancë është mirë për stabilitetin e këtij vendi dhe për Ballkanin.

Ai shtoi, se Mali i Zi sjell guximin dhe përkushtimin e popullit të tij në NATO, e cila është dedikuar për misionet në të cilat marrin pjesë ata, transmeton lajmi.net.

Mali i Zi është bërë anëtari i 29 i NATO-s, pasi delegacioni malazez i dorëzoi instrumentet e ratifikimit të Traktatit të Atlantikut të Veriut në Uashington, zëvendës Sekretarit të Shtetit Thomas Shannon.

COMMENTS