Spinaqi, bima barishtore me përfitime të shumta shëndetësore (Video)

Spinaqi, bima barishtore me përfitime të shumta shëndetësore (Video)

Spinaqi është bimë barishtore që përdoret për t’u ushqyer në formë të gjellës apo sallatës. Spinaqi është një superushqim i pasur me lëndë të shumta ushqyese dhe me pak kalori. Për më shumë ndiqeni storien në vazhdim:

Spinaqi është bimë barishtore që përdoret për t’u ushqyer në formë të gjellës apo sallatës.

Spinaqi është një superushqim i pasur me lëndë të shumta ushqyese dhe me pak kalori.

Për më shumë ndiqeni storien në vazhdim:

COMMENTS