Speci djegës, dhe përfitimet e nga ai (Video)

Speci djegës, dhe përfitimet e nga ai (Video)

Realiteti virtual, kjo teknologji mund të kurojë fobitë (Video)
Zarfi i gabuar, Akademia e ‘Oscar’ i shkarkon dy personat (Video)

Është i bukur ta shohësh, me ngjyrën e kuqe e ndezur, dhe ka aftësinë të zbukurojë pjatën me shijen e saj pikante. Speci djegës ka shumë përfitime që njihen që nga kohët antike, kur shërbente si antinuerologjik dhe për të ruajtur ushqimet.

COMMENTS