Speca të pjekur në kajmak: Specialitet i thjeshtë, por shumë i shijshëm!

Speca të pjekur në kajmak: Specialitet i thjeshtë, por shumë i shijshëm!

Qoftë si paragjellë e ngrohtë apo gjellë kryesore, do të kënaqni çdokënd që e provon. Përgatitja: Piqni speca të kuq të ëmbël në furrë apo në skarë

Qoftë si paragjellë e ngrohtë apo gjellë kryesore, do të kënaqni çdokënd që e provon.

Përgatitja: Piqni speca të kuq të ëmbël në furrë apo në skarë. Pastaj në shumë pak vaj fërgoni nga të dyja anët.

Shkrini 50 g gjalpë dhe shtoni 4 lugë kajmak, dhe të gjitha këto përzieni dhe qitni kripë sipas shijes.

Në fund në speca të kuq të pjekur qiteni këtë salcë shumë të hijshme nga kajmaku.

COMMENTS