Spanjollët: Elia Zaharia Zogu është ‘Nusja e Vitit’

Spanjollët: Elia Zaharia Zogu është ‘Nusja e Vitit’

E lënduar nga dashuria si Kela (Premierë/Video)
Ekskluzive: Ja pamjet e klipit të Arta Bajramit dhe Mc Kreshës (Foto)

Revista spanjolle ‘Hola’ e ka shpallur Elia Zaharia Zogun si ‘Nusja e Vitit’.
Këtë epitet Elia Zaharia Zogu e ka marr pas martesës me Leka Zogun, pretendentin për fronin mbretëror shqiptar.

‘Surprizë shumë e bukur nga media Hola. Më shpallën ‘Nusja e Vitit’. Faleminderit Blerina Kllokoqi Rugova për super fustanin e ceremonisë, jam e lumtur që emri yt lakohet tashmë në të gjitha mediat më prestigjioze! Faleminderit Flora Suldashi për super fustanin e ditës, si edhe Class Make Up’, ka shkruar Elia në Facebook.

Princi Leka dhe Elia Zaharia u martuan në muajin tetor të këtij viti me mbi 800 persona të ftuar.

COMMENTS