Spanja deri në vitin 2090 do të jetë shkretëtirë? (Video)

Spanja deri në vitin 2090 do të jetë shkretëtirë? (Video)

Labi fotografon momentin e puthjes mes Encës dhe Milaim Zekës (Foto & Video)
Bari pa kamarierë (Video)

Spanja gjatë dekadave të ardhshme do të përballet me rrezikun e dezertifikimit, apo të shndërrimit të vendit në shkretëtirë.

COMMENTS