Sot protestohet në mbrojtje të gazetarëve

Sot protestohet në mbrojtje të gazetarëve

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, pas sulmit ndaj gazetarit Vehbi Kajtazi, sot mban aksionin protestues në mbrojte të lirisë së mediave dhe sigurisë së gazetarëve. Aksioni protestues mbahetnë sheshin ‘Skendërbeu’ në Prishtinë, afër objektit kryesor të Qeverisë dhe Kuvendit të Republikës së Kosovës, dhe fillon në ora 12.00. Protesta mbahet me slloganin #Nukpushojmë, protestojmë.

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, pas sulmit ndaj gazetarit Vehbi Kajtazi, sot mban aksionin protestues në mbrojte të lirisë së mediave dhe sigurisë së gazetarëve.

Aksioni protestues mbahetnë sheshin ‘Skendërbeu’ në Prishtinë, afër objektit kryesor të Qeverisë dhe Kuvendit të Republikës së Kosovës, dhe fillon në ora 12.00.

Protesta mbahet me slloganin #Nukpushojmë, protestojmë.

COMMENTS