Sot, kjo është njëra ndër femrat më të suksesshme kosovare (Foto)

Ambasadorja kosovare në SHBA, Vlora Çitaku, është pa dyshim njëra ndër femrat me të suksesshme që ka Kosova. Edhe ajo këto ditë pothuajse si çdo per

Ambasadorja kosovare në SHBA, Vlora Çitaku, është pa dyshim njëra ndër femrat me të suksesshme që ka Kosova.
Edhe ajo këto ditë pothuajse si çdo personazh tjetër publik, ka rikujtuar fëmijerinë përmes një foto të postuar në Instagram.

Në këtë foto ambasadroja shihet të ketë qenë një fëmijë paksa i shëndosh dhe simpatik.
Çitaku përveç karrierës se suksesshme politike, cilësohet edhe si një femër e bukur dhe me vlera njerëzore, por edhe me tej qëndron beqare.

COMMENTS