Sot hapet pishina e Gërmisë

Sot hapet pishina e Gërmisë

Policia arreston zyrtarin e lartë të Qeverisë së Kosovës
Kuvendi konstituohet sot, Qeveria votohet të shtunën

Pishina e Gërmisë do të hapet sot nga ora 10:00 dhe do të jetë në shërbim të tyre gjatë tërë sezonit.

Në një njoftim për media thuhet se të gjithë qytetarët, të cilët e shfrytëzojnë Pishinën e Gërmisë si resurs, do t’ju ofrohen shërbime cilësore.

‘Në vitin 2014 pishina e Gërmisë nuk ka qenë e hapur si pasojë e punimeve por këto punime u tejzgjatën dhe si rezultat edhe viti 2015 ishte funksional vetëm për një periudhë të shkurtër, ndërsa këtë vit pas një pune dhe përkushtimi do të hapet me 11 qershor’, thuhet në njoftim.

COMMENTS