Sonte nata e parë gjysmëfinale e Eurovision 2017, Linda Halimi e katërta në skenë (Foto)

Sonte nata e parë gjysmëfinale e Eurovision 2017, Linda Halimi e katërta në skenë (Foto)

Muzeu i Kosovës anëtarësohet në Këshillin Ndërkombëtar të Muzeve
Publikohet traileri i filmit ‘Martesa’ i regjisores Blerta Zeqiri (Video)

A jeni gati?

Ne po!

Mezi po presim mbrëmjen e sotme e cila do do të dhurojë për të gjithë emocionet e natës së parë gjysmëfinale të Eurovision Song Contest nga Kievi i Ukraninës.

Nata e parë gjysmëfinale gjithashtu, do të jetë e shumëpritur edhe për vendin tonë por dhe Shqiptarët kudo në botë.

Linda Halimi do të ngjitet sonte e katërta në skenën Eurovision për të performuar “World”(Botë), këngën fituese të “Fest 55”

Supporti më i madh për Lindën mund të jepet sonte vetëm nga Shqiptarët jashtë vendit.

Ata mund të votojnë gjithmonë me mesazh kodin 04, duke e nisur atë në numrin që shfaqet në ekranin e Televizionit.

Lista e performancave të natës së parë:

COMMENTS