Sonte dasma e Messit, numër i madh i mysafirëve

Leo Messi dhe Antonella Roccuzzo do të martohen sonte. Leo Messi dhe Antonella Roccuzzo do t’i japin edhe zyrtarisht fund beqarisë.Në këtë dasmë ja

Leo Messi dhe Antonella Roccuzzo do të martohen sonte.

Leo Messi dhe Antonella Roccuzzo do t’i japin edhe zyrtarisht fund beqarisë.Në këtë dasmë janë të ftuar rreth 600 persona, kryesisht familjarë të çiftit.

Por, të vetëdijshëm se të gjithë të ftuarit nuk mund të shkojnë në Rosario, çifti ka planifikuar një ceremoni të dytë që do të mbahet në Barcelonë më vonë.

COMMENTS