Skuqet fontana Di Trevi (Video)

Skuqet fontana Di Trevi (Video)

Uji i Fontana di Trevi, shatërvani ikonë i kryeqytetit italian dhe një prej vendeve më të vizituara nga turistët në Romë, mori ngjyrë të kuqe kur një burrë hodhi ngjyrë në bazenin e saj kryesor. Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

Uji i Fontana di Trevi, shatërvani ikonë i kryeqytetit italian dhe një prej vendeve më të vizituara nga turistët në Romë, mori ngjyrë të kuqe kur një burrë hodhi ngjyrë në bazenin e saj kryesor.

Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

COMMENTS