Skenat e filmave para dhe pas efekteve speciale (Foto)

Skenat e filmave para dhe pas efekteve speciale (Foto)

Shpesh mahnitemi nga pamjet e jashtëzakonshme nëpër filma, por harrojmë që një pjesë e madhe e tyre janë të punuara në kompjuter, duke vendosur

Shpesh mahnitemi nga pamjet e jashtëzakonshme nëpër filma, por harrojmë që një pjesë e madhe e tyre janë të punuara në kompjuter, duke vendosur efekte speciale.

Jemi të fokusuar në bashkëveprimin e aktorëve në ‘botën e tyre’, e cila në fakt nuk është e vërtetë.

E gjithë mjeshtri qëndron te ata, të cilët munden të kryejnë punën në një ambient ndryshe, dhe ta transmetojnë sikur ndodh në të vërtetë.

COMMENTS