Skeçet e reja kundër korrupsionit nga Stupcat (Video)

Grupi i famshëm i humoristëve 'Stupcat' kanë krijuar skeçe kundër korrupsionit në bashkëpunim me UNDP. UNDP kanë bashkëpunuar me 'Stupcat' duke e b

Grupi i famshëm i humoristëve ‘Stupcat’ kanë krijuar skeçe kundër korrupsionit në bashkëpunim me UNDP.

UNDP kanë bashkëpunuar me ‘Stupcat’ duke e bërë të mundur që përmes humorit dhe satirës të forcojnë luftën kundër korrupsionit.

Tashmë janë publikuar dy nga këto skeçe, njëri vjen edhe me titra në gjuhën serbe, ndërsa përfaqësues të UNDP kanë thënë për këtë bashkëpunim:

‘Ideja e bashkëpunimit me Stupcat, për të krijuar video të shkurta mbi korrupsionin në shoqërinë tonë, ishte e thjeshtë: mesazhi nëpërmjet humorit kuptohet më lehtë e kur Stupcat përfshihen, edhe kur flitet për tema serioze, të qeshurat nuk mungojnë’.

COMMENTS