Skandaloze: Televizioni francez Bosnjën e bën Serbi! (Foto)

Televizioni francez 'France 2', gjatë raportimit për krizën e emigrantëve dhe emigrantëve në Serbi ka treguar hartën e Ballkanit. Por ajo që bie në sy

Televizioni francez ‘France 2’, gjatë raportimit për krizën e emigrantëve dhe emigrantëve në Serbi ka treguar hartën e Ballkanit. Por ajo që bie në sy është se Bosnja paraqitet brenda kufijve të Serbisë.

Pamjet me hartën në fjalë janë emetuar në lajmet qendrore të këtij televizioni raporton portal klix.ba.

Ishte gazetari Hakim Abdelkalek i cili ishte duke prezantuar historinë e krizës së emigrantëve në Ballkan.

Me këtë rast, i gjithë territori i Bosnjës është paraqitur në kufijtë e Serbisë.

COMMENTS