Skandal: ‘Miss Universe Albania 2015’ nuk ia dorëzon kurorën pasardhëses së saj (Foto)

Skandal: ‘Miss Universe Albania 2015’ nuk ia dorëzon kurorën pasardhëses së saj (Foto)

Amerikani e këndon ‘Pse po ma lun lojën’ të reperit Capital T (Video)
Gold-Ag publikon këngën ‘Liridona’ ne bashkëpunim me Gëzim Nikan (Video)

Ditë më parë në Shqipëri është organizuar spektakli i bukurisë ‘Miss Universe Albania 2016’
Lindita Idrizi quhet vajza që rrëmbeu kurorën e më të bukurës duke fituar edhe të drejtën për të përfaqësuar Shqipërinë në ‘Miss Universe’.

Por gjatë spektaklit ndodhi një gjë e pazakontë në evente të tilla kur Missi paraprak i dorëzon kurorën pasardhëses së saj.

Kjo nuk ndodhi këtë vit, pasi Megi Luka, ‘Miss Universe Albania 2015’, nuk mori pjesë dhe nuk dorëzoi kurorën siç e do zakoni.

‘Gazeta Express’ mëson se arsye për këtë ishin disa probleme mes organizatorëve dhe Megit.

Në vend të saj kurorën e dorëzoi Anisa Kospiri, ‘Miss Universe Albania 2002’.
‘GazetaExpress’
Lindita Idrizi - Miss Universe Albania 2016

COMMENTS