Situata komike në prapaskenat e filmave botëror (Foto)

Situata komike në prapaskenat e filmave botëror (Foto)

Bebe Rexha zbulon tri këngëtaret që e frymëzojnë në karrierën muzikore (Foto)
Ja çfarë bën Majku për dy mujorin e lindjes së djalit të tij (FOTO)

Këto situata nuk i keni parë asnjëherë

Kur i shohim filmat tanë të preferuar, rrallë herë mendojmë se çfarë ekipi i madh i profesionistëve duhet të punojnë për t’i krijuar super heronjtë ikonik dhe gjithë punën finale.

Por është një anë tjetër në jetën e këtyre krijuesve fantastik, që ne nuk e shohim asnjëherë.

Më poshtë keni mundësinë t’i shihni disa nga prapaskenat më qesharake të filmave Hollywood-ian.

Shijoni këto momente qesharake që ndodhin gjatë procesit të punës.

COMMENTS