Sintra, qyteti misterioz që frymëzon shkrimtarët (Video)

Sintra, qyteti misterioz që frymëzon shkrimtarët (Video)

Bananet e kuqe, fruti i panjohur nga shqiptarët (Video)
Kendall Jenner ‘dështon’, ajo nuk di t’i japë biçikletës

Sintra është një nga vendet më të bukura dhe më misterioze në botë, që ka frymëzuar mjaft shkrimtarë e poetë botërorë.

Por, pse? Mësojeni përmes stories në vazhdim:

COMMENTS