Sinani bëhet nostalgjik, poston një foto të rinisë

Sinani bëhet nostalgjik, poston një foto të rinisë

Është një prej artistëve që për vite me radhë i ka qëndruar besnik skenës muzikore. Sinan Vllasaliu ende vazhdon të argëtoj publikun me zërin e tij

Është një prej artistëve që për vite me radhë i ka qëndruar besnik skenës muzikore.

Sinan Vllasaliu ende vazhdon të argëtoj publikun me zërin e tij të veçantë dhe projektet të cilat priten shumë mirë.

Ashtu si gjithë të tjerët, edhe Sinani nganjëherë bëhet nostaligjik për të kaluarën, kurse fotografia është mjeti më i mirë për të risjellë në mendje kujtimet.

Në rrjete sociale, ai ka postuar një foto bardhë e zi, në të cilën shihet këngëtari kur ishte në rini.

‘Shko’ titullohet balada e fundit nga Sinan Vllasaliu, këngë kjo e vizuelizuar edhe me videoklip dhe u prit mirë nga publiku.

COMMENTS